JAN 

Masterstylist Jan is bijzonder trots op z'n team en blij met zijn trouwe klantenkring. Hij volgt de haarmode op de voet en is in grote regelmaat actief met fotosessies in binnen en buitenland. De vergaarde kennis brengt hij over aan zijn medewerkers en aan externe kappers die graag geïnformeerd willen blijven.

 

MAHAWA

Sinds 17 jaar is Mahawa een niet weg te denken kapster in hart en nieren. MAHAWA is een masterstylist van het hoogste niveau. Héél veel vaste klanten vragen haar om advies en om haar vakkundigheid, met name in het opsteken van lang haar.

MANON

Een kapster in hart en nieren. Erg leergierig en daarom al vele cursussen gevolgd en haar kennis en kunde op een hoog plan te brengen. Als ervaren zelfstandige medewerkster waar je jouw haren aan toe kunt vertrouwen.

   

PEGGY

Is een kapster die door veelvuldige trainingen in korte tijd ons niveau heeft opgepakt. Ook in het team en naar onze dames en heren klanten een aanwinst voor Liebregts Kappers Intercoiffure.

JASMIJN

Een jong talent die met haar creativiteit en zorgvuldigheid door middel van intensieve trainingen nu al in staat is om de mooiste kleuringen te creëren. Maak gerust een afspraak en u wordt kundig geholpen.

 

JOKE 

De motor van de zaak en daarom vaak actief achter de schermen. Maar indien aanwezig op de werkvloer, druk actief met het maken van afspraken, bestellingen en planningen. Een onmisbare schakel in het geheel.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: