Prijsdifferentiatie 
 

Prijsdifferentiatie betekent dat er verschillende prijzen bestaan voor dezelfde behandeling. Wij werken hiermee omdat de lonen in de kappersbranche gekoppeld zijn aan de leeftijd en ervaring van de medewerkers. Afhankelijk van de ervaring van de medewerker die u helpt, betaalt u een lagere of hogere prijs. U hebt altijd zelf de vrijheid om te kiezen door wie u geholpen wilt worden. Bij ons staat de kwaliteit voorop. Deze kwaliteit garanderen wij voor elke medewerker.

Garantie.

Garantie is bij ons een vanzelfsprekendheid. Wij kijken samen naar een tevreden oplossing. Is uw haar door een van onze barbers toch niet helemaal naar wens geknipt kom dan binnen een week terug en u krijgt de hele knipbehandeling gratis. Omdat wij van Liebregts Kappers Intercoiffure veelvuldig trainen en steeds in binnen/buitenland onze kennis vergroten, zal het voorkomen dat uw kapster na vele trainingen, met haar toegenomen kennis en ervaring zal doorgroeien naar een hoger segment. Het zijn allemaal goed opgeleide en getalenteerde kapsters. Dit betekent dat ze allemaal uitstekend kunnen knippen-kleuren en adviseren.

Masterstylist Jan Liebregts heeft inmiddels tal van dergelijke cursussen, trainingen en seminars gevolgd (nu nog steeds) en veel van deze kennis toegepast in zijn eigen salon. Hij weet dus uit ervaring precies welke aspecten zinvol zijn voor kappers en wil dat graag overbrengen aan zijn collega's.

Wij hanteren in deze prijsdifferentiatie twee prijs/ervaringsniveaus: Masterstylisten - Topstylisten

Masterstylisten kunnen door hun jarenlange ervaring een nog completer advies geven. Zij kunnen u helpen met het kiezen van een metamorfose, uitstekend begeleiden en al uw vragen beantwoorden. Topstylisten zijn medewerkers die al verschillende jaren bij ons werken en door het volgen van diverse cursussen en seminars een ruime ervaring hebben in het kappersvak. Zij kunnen u een uitstekend advies geven en geheel naar wens helpen.

Juniorstylist zijn meestal kleurspecialisten die getraind zijn om uw haren volgens onze methode (met massage) te wassen, op een zorgvuldige manier uw kleur op te zetten en uit te spoelen en u verder prima te verzorgen. Zij zijn steeds in training om in de toekomst door te groeien naar stylist of topstylist. Nogmaals: wij staan voor kwaliteit van al onze medewerkers van elk niveau.

Bij uw volgende afspraak, is het dan ook de bedoeling, dat u aangeeft of u door een Topstylist of een Masterstylist geholpen wilt worden. Als u vragen hebt, stel ze gerust, daar zijn we voor!

Ook met het maken van een afspraak via ons geautomatiseerd systeem via onze website, kunt u aangeven door wie u geholpen wordt. Vanwege de drukte zullen de masterstylisten en topstylisten het wassen en uitspoelen van kleuringen aan onze juniorstylisten overlaten. Uiteraard gebeurd dit met een professionele, zorgvuldige methode.

Tips... tips... tips...

Tip 1

Heeft u haaruitval of duidelijk dunner wordend haar? Laat dmv van een gedegen microskopisch onderzoek, vrijblijvend en gratis een haar en hoofdhuid analyse doen. Het product L’ANZA geeft ongekende resultaten.

Tip 2

Dun haar kunnen we niet altijd veranderen. Wel kunnen wij u d.m.v. ons L’ANZA volumesysteem heel veel volume geven. Een mooie natuurlijke pony is super makkelijk door u zelf ingezet. Voor een persoonlijk advies, maak gerust eens een afspraak.

Tip 3

Haar op een lengte is saai. Maar wist u dat er talloze manieren zijn om je haar in lagen te knippen zonder dat het er dun uitziet?

Iets te vieren?
In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

 

 

Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: