Jan

JAN

Masterstylist Jan is bijzonder trots op z'n team en blij met zijn trouwe klantenkring. Hij volgt de haarmode op de voet en is in grote regelmaat actief met fotosessies in binnen en buitenland. De vergaarde kennis brengt hij over aan zijn medewerkers en aan externe kappers die graag geïnformeerd willen blijven.

Richel (top styliste)

Richel is sinds dit jaar als topstyliste bij ons team werkzaam. Ze heeft als topstyliste een ander tarief maar is een geweldige creatieve toevoeging van ons team. Wij zijn érg blij en trots op haar.

MANON

Een kapster in hart en nieren. Erg leergierig en daarom al vele cursussen gevolgd en haar kennis en kunde op een hoog plan te brengen. Als ervaren zelfstandige medewerkster waar je jouw haren aan toe kunt vertrouwen.

Sharda (kleurspecialist)

Sharda is van origine modeontwerpster die Jan heeft opgeleid en omgeschoold tot kleurspecialiste. Sharda is mede door haar voorgeschiedenis erg zorgvuldig en creatief en maakt érg mooie kleuringen.

Jasmijn (kleurspecialist)

Ze is zeer bedreven in het knippen van onze mannelijke klanten en is daarnaast een zeer creatieve kleurspecialiste. Jasmijn werkt door haar intensieve studie alleen op zaterdag.

JOKE

De motor van de zaak en daarom vaak actief achter de schermen. Maar indien aanwezig op de werkvloer, druk actief met het maken van afspraken, bestellingen en planningen. Een onmisbare schakel in het geheel.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: