JAN 

Masterstylist Jan is bijzonder trots op z'n team en blij met zijn trouwe klantenkring. Hij volgt de haarmode op de voet en is in grote regelmaat actief met fotosessies in binnen en buitenland. De vergaarde kennis brengt hij over aan zijn medewerkers en aan externe kappers die graag geïnformeerd willen blijven.

 

MAHAWA

Sinds 18 jaar is Mahawa een niet weg te denken kapster in hart en nieren. MAHAWA is een masterstylist van het hoogste niveau. Héél veel vaste klanten vragen haar om advies en om haar vakkundigheid, met name in het opsteken van lang haar.

MANON

Een kapster in hart en nieren. Erg leergierig en daarom al vele cursussen gevolgd en haar kennis en kunde op een hoog plan te brengen. Als ervaren zelfstandige medewerkster waar je jouw haren aan toe kunt vertrouwen.

   

JASMIJN

Een jong talent die met haar creativiteit en zorgvuldigheid door middel van intensieve trainingen nu al in staat is om de mooiste kleuringen te creëren. Door veelvuldige trainingen is Jasmijn niet alleen een kleurspecialiste, maar ook een uitmuntende herenkapster. Via onze website kunt u met haar een afspraak maken.

DENISE

Denise knipt niet, maar kleurt volop. Denise is een ervaren kleurspecialiste die verfijnde kleurtechnieken beheerst en maakt daardoor de mooiste kleuringen. Voor mooie high lights ben je bij haar aan het juiste adres.

JOKE 

De motor van de zaak en daarom vaak actief achter de schermen. Maar indien aanwezig op de werkvloer, druk actief met het maken van afspraken, bestellingen en planningen. Een onmisbare schakel in het geheel.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: